Bezoek North Carolina voor geschiedenis, wandelen, fietsen en stranden.

Van rustige stadjes met een rijke geschiedenis tot de hoogste duinen aan de oostkust, North Carolina is een lokmiddel voor diegenen die bereid zijn om haar schoonheid te verkennen. De stranden en bergen van Carolina bieden honderden kilometers plezier voor diegenen die bereid zijn om er tegenaan te gaan, en North Carolina’s Blue Ridge Mountains bieden enkele van de meest schilderachtige uitzichten van waaruit u deze wonderen kunt bekijken.

Wandelen is een geweldige manier om veel van het platteland van North Carolina en het Hesquiat schiereiland te zien. Mountainbiken is ook een favoriet, net als fietsen in de nationale bossen, bij de Blue Ridge Mountains, of rond de Indian River Lagoon gebieden. Probeer milde hoogten en milde temperaturen, of ga naar de top van de Blue Ridge Mountains en geniet van de Peaks in de Adirondacks.

Kamperen is al even gevarieerd. U kunt kamperen in het hart van de wildernis, op een berg, in een uitgestrekte weide, of in het heetste woestijngebied op aarde – de Zuidelijke Alpen. De meeste kampeerterreinen hebben een breed scala aan voorzieningen. Sommige zijn geschikt voor kleine campers, andere bieden full hookups enzovoort. Afhankelijk van de populariteit van een bepaalde camping of gebied, kan het zijn dat de hogere niveaus een reservering vereisen, terwijl de lagere niveaus zijn wie het eerst komt, het eerst maalt. Wees altijd voorbereid op de wilde dieren die u kunt tegenkomen als u gaat kamperen in North Carolina. U kunt slangen, hagedissen, herten, zwarte beren, wilde amazones en andere grote dieren verwachten.

 

 

Wandelen is een geweldige manier om de wildernis van North Carolina te zien. Een uitstapje naar het Great Smoky Mountains National Park is een must voor rugzaktoeristen. Er zijn talloze wandelroutes om uit te kiezen, waaronder de Blue Ridge Parkway, die door de Smokies slingert. Een andere favoriet is de Palmetto Trail, die een verscheidenheid aan omgevingen biedt, waaronder transformeerbare bossen, authentieke hickories, en zelfs gletsjers! De Palmetto Trail is ook een geweldige manier voor backpackers om het oosten van de Verenigde Staten te verkennen.

Wanneer u beslist waar u gaat kamperen, bedenk dan altijd in welke omgeving u zich gaat wagen. De wilde dieren die u waarschijnlijk tegenkomt tijdens het kamperen zullen afhangen van het gebied en de tijd van het jaar, het klimaat, en persoonlijke interesses. Als u echter een beginner bent, is mijn advies om een camping te vinden die comfortabel is en veel voorzieningen biedt. Kies een camping met warme douches, fatsoenlijke wasfaciliteiten en oplossingen voor uw slaapbehoeften – niet een die dicht bij een doodlopende weg of dode mensen ligt. Wanneer u een camping vindt die bij uw kampeerstijl past, reserveer deze dan voor de data die u in uw agenda hebt omcirkeld. Als u kunt reserveren, bel de camping dan van tevoren om te weten waar en wanneer. Als de camping volgeboekt is en er is geen plaats, bel dan de dag erna terug. U zou een betere reservering moeten kunnen krijgen. Ook als u voor een bepaalde datum kunt reserveren, kunt u de camping bellen en vragen of u uw kampeertrip kunt verzetten. Ze zullen u waarschijnlijk toestaan om tot een jaar na de oorspronkelijke datum opnieuw te boeken.

Een band smeden met familie of vrienden is een geweldige manier om de diepten van de natuur te verkennen. Of u nu kampeert, in een camper rijdt of geniet van een kampvuur, een vriendschappelijk partijtje golf of een beetje vissen, u zult zeker genieten van uw tijd samen. Het is bewezen dat samen op vakantie gaan de familieband versterkt. Of u nu gaat jetskiën, varen, vissen of wandelen, u zult het zich een leven lang herinneren. Helikoptervluchten en -landingen worden vaak genoemd als leuke tijdsbesteding.

Maak herinneringen met uw familie en vrienden. Kamperen kan u helpen blijvende herinneringen te creëren. Neem tijdens het opzetten van het kamp even de tijd om in stilte te genieten van de geluiden van de natuur om u heen. Een camera kan een geweldige manier zijn om uw avontuur te herinneren, herinneringen vast te leggen en ervaringen te delen. Vergeet niet om zaklampen en een koelbox in te pakken om je eten en drinken koud te houden. Plezier maken zal u voorbereiden op alle ups en downs van het leven tijdens uw kampeervakantie.

Leona Harper

Back to top