Make-up voor mannen – een permanente oplossing

Dat klopt, dit artikel gaat over mannen en make-up. Voor sommigen gaan deze twee samen als krijt en kaas, ze gaan gewoon niet samen. Nou, de cosmetica-industrie en de enorme hoeveelheid verzorgingsproducten voor mannen die online, in de winkel en in de supermarkt verkrijgbaar zijn, zouden anders zeggen. Mannen, het is tijd om je look wat meer pit te geven!!

motieven en ontwerp

Vaak is het eerste teken van een gebrek aan mannelijkheid een gebrek aan make-up. Veel mannen, genderbender, metroseksueel, crossdresser, rijkelijk getatoeëerd, en al het andere dat je maar kunt bedenken, hebben zonder er bij na te denken het huis verlaten om een beetje kleur op hun gezicht te dragen. Als je een comeback wilt maken uit het verleden en de sappen aan het stromen wilt krijgen, zijn hier een paar eenvoudige tips voor een frisse gezichtsaanpak met een beetje flare.

Ga voor de ogen: irisachtig uitziende ogen zijn de indicator van een frisse persoonlijkheid. Hoewel je geen hoofden zult omdraaien, zijn je ogen het eerste wat mensen opvalt. Investeren in goede cosmetica is ook een goed idee om de look te krijgen die je wilt. Met oogschaduw en eyeliners kom je een heel eind in het veranderen van je look. Mannen kunnen er ook baat bij hebben om mannelijke tinten aan te brengen om hun gezicht te omlijsten. Dit is een goede tip na jarenlang mascara en wimperkrullers te hebben gebruikt. Wees alleen voorzichtig met het delen van cosmetica of het delen van je foundation met vrienden.

 

 

Houd het verstandig:aper veel make-up als je niet van plan bent om iemand te kussen! Plezier maken met make-up is leuk en aardig, maar als je serieus met make-up bezig bent, kun je er ouder uitzien en je gezicht verouderen.Gebruik je geld goed en koop echt de noodzakelijke make-up producten.Eenoline foundation is een prima plek om te beginnen.

Laat wangen, lippen en ogen doen: als je het goed doet, zie je er zelfverzekerd uit. Overdrijf echter niet, want dan lijk je net een clown. Een paar trucjes om een natuurlijke look te krijgen zijn om de ogen en lippen wat te verzachten. Veeg aan de andere kant de blusher weg en breng een nude mineraal poeder aan en meng het snel met je vingers. Het mineraalpoeder geeft je een subtiele gloed en voorkomt ook dat foundation doorschijnt.

Werk af met een poeder: ook mannen kunnen baat hebben bij een poederapplicatie. Het licht de oogschaduw op en geeft een zachte look zonder dat het lijkt alsof je make-up hebt aangebracht. Het houdt ook de glans weg en geeft je dat frisse gevoel.

Kijk uit voor jeukende ogen: er zijn genoeg make-up trucjes om te voorkomen dat je ogen gaan jeuken. Permanente make-up is een perfecte truc die u de frustratie zal besparen.

Zorg ervoor dat je make-up gebruikt met goede ingrediënten. U kunt ook overwegen om hypo allergene cosmetische eyeliner en wenkbrauwliner te kopen. Wimperlijm is een geweldige manier om permanente make up op je wimpers aan te brengen. Het wordt aangebracht vanaf de wimperlijn tot aan de wortel van uw wimpers.

Laat je bruinen: een donkerder tint doet je slanker en gezonder lijken. Overdrijf het niet, want iedereen weet dat je een slappe, uitgezakte huidskleur hebt. Zorg er wel voor dat je het met mate doet om te voorkomen dat je er als een peeling uitziet. En vergeet niet om ook je wenkbrauwen te borstelen.

Voeg een paar nieuwe artikelen aan uw collectie toe: een paar schoenen die uw figuur flatteren, een casual zomeroutfit, een pyjamatopje, een uitzetter zoals een föhn of een krultang.

Controleer altijd het recept voordat u de voorgeschreven medicijnen koopt. Praat met uw arts over het middel dat u van plan bent te gebruiken en vraag hoe effectief het waarschijnlijk zal zijn.

Leona Harper

Back to top