Thai Nadu – een paradijs voor toeristen

Tamil Nadu is gelegen in India in de zuidwestelijke regio of, zoals men zegt, aan de rand van het Indiase schiereiland. Het omvat de grote steden van Tamil Nadu – Chennai, Kanchipuram, Bangalore, Kodagu en Mysore en ook enkele belangrijke eilanden zoals Kumarakom en Cochin. Tamil Nadu met zijn uitgestrekte backwaters en stranden is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in India. Het is gezegend met enkele van de mooiste stranden, wat opmerkelijk is als je bedenkt dat het in deze gebieden al maanden regent. Er zijn vele prachtige stranden in Tamil Nadu die glinsteren temidden van de lange hete zomerdagen.

Het strand van Kanyakumari, vaak het gouden strand van Tamil Nadu genoemd, is een van de beroemdste stranden in Tamil Nadu. Oorspronkelijk werd het Puducherry of Happy Puducherry genoemd, maar later werd het omgedoopt tot Kanyakumari, naar de beroemde Hindoe wijsgeer hawkeye. Beroemd als de plaats waar de Britten de paarden wogen voordat ze aan hun expeditie naar India begonnen, is het nu omgedoopt tot Kanyakumari. Het strand van Kanyakumari is een geweldige plek voor degenen die de zonsondergang willen zien.

Andere grote stranden in Tamil Nadu zijn Kozhikode-Bekal, Kothagiri en Tirunelveli. Veel van de stranden in Tamil Nadu liggen zeer dicht bij elkaar, zodat toeristen deze stranden tegelijkertijd kunnen bezoeken. Enkele van de populaire stranden in Tamil Nadu zijn Kappad, Ketaankar, FDA, Paripalpattu enzovoort.

De oostelijke regio van Tamil Nadu staat ook bekend om zijn uitgestrekte Tham Roads, een reeks wegen die verschillende steden in Tamil Nadu met elkaar verbindt. Verken deze fascinerende regio van Tamil Nadu door een bezoek te brengen aan Tamil Nadu Tourism. Hier vindt u geweldige plaatsen om bezienswaardigheden te bezoeken. Liefhebbers van geschiedenis en monumenten kunnen hun hart ophalen tijdens de trekkingtocht van Alappuzha naar Kottayam. De tocht documenteert hier de landschappen van graanschuren, grotten, tempels, forten en haveli’s uit de middeleeuwen. Dit is ook de beste plaats voor huwelijksreis koppels om elkaar gebiologeerd te ontdekken. De regio van Tamil Nadu is ook bezaaid met vele meren, rivieren en zoetwaterrivieren, het bezoek aan een van deze plaatsen zal nooit hetzelfde zijn. De inspanning om de mensen van Tamil Nadu te leren kennen, afgezien van de inwendige alleen maar charmante aspecten, wordt nog beter door de ijver van de Cicades. Deze liefhebber van verrekijkers kan niet teleurgesteld eindigen, ondanks het drukke schema van zijn reisroute.

 

 

Chennai is, ondanks zijn moderne metropolitaanse setting, een historische schat, want het is een plaats waar men de oorsprong en evolutie van India kan traceren. Van de Mughal heersers tot het begin van het Kerala Koninkrijk, de geschiedenis gaat hier gepaard met immense legendes en fabels die een web weven van feiten en legendes op zich.

Dus, voor toeristen die op zoek zijn naar een complete rondreis in India, is Tamil Nadu de plek om te zijn. Afgezien van dat, is de staat Tamil Nadu ook de thuisbasis van enkele van de meest prominente recreatieve vakantie-activiteiten in India vandaag de dag. Tamil Nadu heeft voor elk wat wils, ongeacht hun interesse. Zo kunnen toeristen dolfijnen zien spelen in de buurt van de stranden of zich verzamelen rond het kristalheldere water van het meer en genieten van het zuivere water en de turquoise achtergrond van de azuurblauwe zee en de sprankelende zonsondergangen tijdens het kijken naar de zonsondergang. Wat u ook wilt genieten of ervaren, het zal zeker iets zijn dat u voor altijd bij zal blijven.

We hebben geprobeerd een kort maar waardevol overzicht te geven van enkele van de prominente toeristische attracties in Chennai. Het doel van de rondreis is Tamil Nadu te ontdekken en te leren kennen als een verrukkelijke bestemming van internationale reizen, in het bijzonder de oude. Van het roemrijke verleden en zijn glorie tot het magnetiserende heden en het amfitheater van voorbije eeuwen, Tamil Nadu is een verrukkelijke verzameling van elk goed ras van mensen en een verrukkelijke bestemming voor vakanties.

Leona Harper

Back to top