Vijf SEO-fouten die ondernemers moeten vermijden

Een klaagzang van elke ondernemer is hoeveel petten hij op moet hebben. Search Engine Optimization (SEO) voor hun website is de meest zichtbare, strijden om de beste zoekmachine posities. Met de toegenomen concurrentie in het bedrijfsleven, zijn er onjuiste bedrijfsstructuren die succesvolle zoekmachine optimalisatie verhinderen. Ik heb vijf van dergelijke onjuiste structuren geïdentificeerd die moeten worden vermeden om betere SEO resultaten te garanderen.

1. Dubbele website-inhoud:

Dit is de meest voorkomende fout die ik aantref bij zowel nieuwe als bestaande websites. Het is mogelijk om dezelfde inhoud te gebruiken op meerdere pagina’s van dezelfde website of verschillende websites. Dit zal er hoogstwaarschijnlijk toe leiden dat de Google zoekmachine duplicate content oppikt en mogelijk de website in de rankings laat zakken. Bovendien, in Google’s zoekresultaten, is de eerste pagina de eerste die wordt geïndexeerd, en verondersteld de meest relevante pagina te zijn voor de gegeven zoekopdracht.

dup Forums en andere soortgelijke websites kunnen hier misbruik van maken door u te vragen uw link op hun website te plaatsen in ruil voor een backlink naar uw website.

2. Title Tag Misvattingen:

Een title-tag is de tekst die u ziet in de titelbalk van de webbrowser. De tekst is belangrijk voor zoekmachines wanneer de webpagina wordt geïndexeerd. Als de title-tag de inhoud van de webpagina niet goed weergeeft, kunt u door zoekmachines over het hoofd worden gezien.

Zoekmachines gebruiken de title-tag om het onderwerp van de webpagina te bepalen. Wanneer dubbele inhoud wordt gedetecteerd, kunnen sites met vergelijkbare titels worden uitgesloten van crawling. Om dit te voorkomen, moet elke webpagina een unieke title-tag hebben.

3. Trefwoord Dichtheid:

De 3 tot 7 procent trefwoord dichtheid is een indicatie van het trefwoord gebruik op de webpagina, dit varieert voortdurend als zoekmachines veranderen hoe ze artikelen indexeren. Om de best mogelijke rankings te verzekeren, moet de keyword dichtheid binnen de veilige grenzen worden gehouden.

 

 

 

4. Kleine veranderingen in de rangschikking van zoekmachines:

Recente studies hebben aangetoond dat er rond coupon op de plaatsing van kleine veranderingen zoals spelling, weggelaten, en geografie. De locatie van uw bedrijf kan uw positie op de zoekmachine beïnvloeden. Sommige tools zoals Google Places kunnen proberen om de meest relevante website aan de gebruiker te leveren.

5. Inkomende koppelingen

De meeste kleine bedrijven beschikken niet over de middelen om grote hoeveelheden links te verzamelen. Het is daarom nuttig om de vele gratis linking websites te overwegen, zoals de listing doesnotbuy linksthat verzamelt links.

Samenvatting:

Het gebruik van een gratis vermelding geeft u geen pas om gemakkelijk een toppositie bij de zoekmachines te krijgen. Je moet nog steeds een aantal technische SEO stappen uit te voeren om de beste ranking te bereiken.

Bovendien is het ranking algoritme ontworpen om de kwaliteit van uw inhoud te herkennen door te kijken naar het aantal citaties van andere websites.

Dit kan een vermelding zijn in een directory zoals Yext of Google Places, en als u op deze sites aanwezig bent, zal uw selectie hoger gewaardeerd worden.

Hoe lager de PageRank van de website waar uw bedrijf op staat, hoe beter de zoekmachines uw website zullen waarderen voor zoektermen die relevant zijn voor uw producten of diensten.

Google heeft een domeinnaammethode geïntroduceerd waarmee webmasters aan Google kunnen vragen om hen voorrang te geven op bepaalde trefwoorden. Ondanks de publiciteit van Google is er geen garantie dat deze functie webmasters zal helpen hogere rankings te bereiken.

Het is nog vroeg, maar Google heeft gezegd dat ze van plan zijn om de manier waarop de zoekmachine resultaten weergeeft te verbeteren en dat ze wat zij noemen “sandbox” zullen gebruiken om spam te elimineren. De zoekmachine zal ook gebruik maken van wat zij noemen “exressive writing” om de zoekresultaten beter weer te geven. Als gevolg hiervan is het nog steeds belangrijk voor bedrijven om inhoud van hoge kwaliteit te leveren die klanten naar hun site zal lokken.

Leona Harper

Back to top